Dating Tip Specials

10 Eerste Date Tips Speciaal Voor Mannen

Stel je hebt via een online datingsite je eerste date te pakken. Het angstzweet begint uit te komen en je staat niet meer zo stevig op je benen. Geen nood! Wij hebben voor jouw 10 tips die je zullen helpen je eerste date tot een groot succes te maken.

1. Maak een plan
Zorg ervoor dat je een locatie kiest die comfortabel is en die de conversatie zal bevorderen. Film dates zijn populair maar niet ideaal aangezien beide de hele tijd naar een scherm zitten te staren. Ga ook niet naar plekken waar de muziek zo luid staat dat je moet roepen om elkaar te verstaan. Als het idee van een date waar je de ganse nacht naar elkaar zit te staren je intimideert kan je misschien beter kiezen voor een interactieve date. Zelfs al heb je niks gemeen, je zal toch kunnen lachen hebben met je slechte mini-golf capaciteiten.

2. Betaal
Soms lijkt het ouderwets om alles te betalen maar doe het toch. Wanneer jullie later een koppel worden zal je leren hoe je de rekening kunt splitsen.

3. Heb zelfvertrouwen
Ze heeft al toegestemd voor de date. Dit betekent dat ze daar wil zijn. Je hoeft dus nergens bang voor te zijn.

4. Trek je beste kleren aan
Of je het nu leuk vindt of niet, de meeste vrouwen willen een verzorgde man. Dus was je tanden, leg je haar goed en trek iets aan waar je vorige nacht niet in hebt geslapen!

5. Wees op tijd
En wees begripvol wanneer zij veel te laat is. Ze wou waarschijnlijk niet aankomen voor jij er was.

6. Let op, zit niet te dromen
Stel goede vragen. Luister als ze iets verteld. Haal je beste glimlach uit.

7. Gebruik complimenten met mate
Je date heeft waarschijnlijk wat moeite gedaan om er mooi uit te zien voor jouw, dus geef haar een paar complimentjes. Overdrijf ook niet en vermijd commentaar die te seksueel overkomt. “Je ziet er geweldig uit” is beter dan “je ziet er lekker uit”.

8. Bewijs dat hoffelijkheid nog niet dood is

Natuurlijk is ze een onafhankelijke vrouw, maar dat betekent nog niet dat je niet de deur hoeft open te doen voor haar.

9. Neem afscheid
Laat de avond niet om een sisser eindigen en beëindig de date met een handdruk, een knuffel, of een kus. Steek je hand niet op van 2 meter verder om haar daar wat onhandig te laten staan.

10. Neem terug contact op
Indien je een leuke tijd hebt gehad laat het haar weten de volgende dag.

No comments yet.

Leave a Reply