50plusmatch Ervaringen, Kosten en Beoordelingen

De senioren datingsite om een relatie te vinden
senioren datingsite 50plusmatch

50Plusmatch

50plusmatch is een datingsite voor senioren, van 50 jaar en ouder. Dit zijn mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie of gewoon een goed gesprek. Of een uitweg na jaren lange relaties. Ben jij ook zo iemand die een jarenlange relatie achter de rug heeft, maar nu echt toe is aan iets nieuws iets verfrissends? Deze datingsite zou dan echt iets voor jou kunnen zijn, deze datingsite bevat een database aan mensen, mannen en vrouwen die hetzelfde willen. Een leuke gezellig date, met misschien wel een leuke relatie in het verschiet.
meld je gratis aan bij de senioren datingsite 50plusmatch

50plusmatch gratis dating

Ook zijn er vele zaken die je gratis kunt doen. Waaronder net zoals bij veel datingsites gratis inschrijving, maar ook een eigen profiel samenstellen, tot vijf foto’s plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om gratis berichten te lezen onbeperkt en kun je tot 10 gratis interesse berichten sturen per dag.

50plusmatch lidmaatschap

Wij hebben een onderzoek gedaan naar de verdeling van de leden bij 50plusmatch, zo kunnen wij stellen dat er een verdeling is van ongeveer 41% mannen en 59% vrouwen, de gemiddelde leeftijdscategorie ligt tussen de 50 en 65 jaar. Ruim 40% van alle leden zijn in het bezit van een HBO diploma.

Tevredenheid 50plusmatch

Gemiddeld kunnen wij stellen dat de 50plusmatch leden zeer tevreden zijn over de kwaliteit en slagingspercentage. Ook TROS Radar was zeer lovend over hoe 50plusmatch met haar leden omspringt en hoe zij op een juiste klantvriendelijke manier geholpen worden. Dus echt een aanrader!

No comments yet.

Leave a Reply