PARSHIP Ervaringen, Kosten en Beoordelingen

Bij Parship vindt 1 op de 3 binnen enkele weken al een eerste date. Statistisch gezien is dit dan ook een van de betere datingsites. De datingsite is echter wel voor hoger opgeleiden en

 

datingsite voor hoger opgeleiden

Parship

Parship de datingsite voor hoger opgeleiden is opgestart in 2003 door een Duitse firma. Parship is een fenomeen onder de hoger opgeleiden datingsites, deze specialiteit heeft ze echt een boost gegeven. Er was destijds nog geen enkele datingsite die zich specifiek op hoger opgeleiden mensen richten.

Direct naar Parship

Blijkbaar was daar ook destijds een grote vraag naar en nog steeds blijkt het uit onderzoek dat hoger opgeleiden elkaar aantrekken, logisch misschien ook wel omdat er direct gespreksstof is. Waarbij wanneer je een lager en een hoger opgeleid persoon tegenover elkaar zet de gespreksstof eerder op is.

Gratis Parship uitproberen voor iedereen

Ook Parship heeft een aantal goede gratis mogelijkheden, zoals een persoonlijkheidstest, gratis profielen bekijken. En je kunt in tegenstelling tot andere datingsites één bericht sturen naar elk gewenst profiel. Dit maakt dat Parship als een van de weinige goede datingsites een echte gratis datingsite is. Maar om echt verder te gaan in het daten zul je een full membership nodig hebben. Deze is wel iets duurder dan die van andere partijen, maar daarvoor krijg je wel een stuk meer terug. Heel erg veel leden zijn erg tevreden met het succes percentage.

statistieken van datingsite parship

Parship Mannen/Vrouwen verdeling

Parship ziet er op toe dat er ongeveer even veel mannelijke als vrouwelijke leden zijn bij Parship, zodat er een eerlijke verdeling is en een eerlijke kans voor beide seksen. Zo zijn er op dit moment op de 100 leden, 57 man en 43 zijn daarvan vrouwelijke leden. Dit is een goede natuurlijke verdeling, je hebt dus een goede kans als vrouw dan wel als man.

Een datingsite voor Hoger Opgeleiden kom je apart van e-matching en match4me niet veel tegen die van kwaliteit zijn. Ik kan het feit van dat een op de drie hier een date vindt wel beademen. Bij mij duurde het ongeveer 3 weken voordat ik een date had geregeld in Amsterdam met mijn eerste date. Na een paar andere dates wat ook vrij kort achter elkaar was heb ik mijn liefde gevonden. Inmiddels wonen wij samen in Huizen. Ik raad deze datingsite absoluut aan.

Parship proberen

Als je zelf wilt weten hoe deze datingsite werkt en wat het jou kan brengen is er maar een ding wat dat mogelijk maakt; gratis uitproberen. Maak eens even een profiel aan en kijk zelf wat jij er van vindt. Wie weet zit jouw date nu online op Parship. Je kunt overigens gewoon iedereen benaderen foto’s bekijken etc.

Gratis Parship proberen

Gratis proberen
Hoger Opgeleiden
Makkelijk in gebruik
Niet altijd even overzichtelijk
-

No comments yet.

Leave a Reply